În memoria lui Mircea cel Bătrân

Dragi elevi și cadre didactice,

Astăzi, în Liceul Teoretic „Mircea cel Bătrân”, am avut onoarea de a comemora viața și moștenirea celui după care școala noastră își poartă numele. Cu toții am fost martori la momente pline de semnificație și recunoștință în timpul acestui eveniment special.

Ne-am bucurat să vă întâmpinăm la intrare cu bomboane și mesaje de la Mircea cel Bătrân, un gest mic pentru a sublinia importanța zilei de astăzi și pentru a celebra împreună moștenirea culturală și istorică a țării noastre.

Ședința foto organizată astăzi ne-a oferit o oportunitate unică de a surprinde momente pline de însemnătate și de a crea amintiri care să rămână vieții în timp. Fiecare zâmbet, fiecare gest, fiecare expresie reflectă recunoașterea și respectul nostru față de Mircea cel Bătrân și contribuția sa la istoria noastră națională.

De asemenea, am fost încântați să vă oferim oportunitatea de a lăsa mesaje și gânduri în semn de apreciere și respect pentru Mircea cel Bătrân și pentru tot ceea ce reprezintă el pentru noi ca școală și comunitate.

Sperăm că această zi specială v-a adus bucurie și inspirație și că am reușit să cultivăm un sentiment de mândrie și legătură cu istoria și cultura noastră. Să ne continuăm călătoria învățând din trecut și construind un viitor strălucit pentru noi înșine și pentru generațiile viitoare.

Cu cele mai bune urări, Administrația liceului teoretic ”Mircea cel Bătrân”